Webtrekk – Digital intelligence suite

Webtrekk logo

Webtrekk is een digital intelligence suite met functionaliteiten voor:

  • Data analytics  Functionaliteit voor data-analyses om tot inzichten te komen voor optimalisaties en marketingcampagnes.
  • User relationship management  Platform voor het verzamelen van klantdata en het voorspellen van de customer lifetime value.
  • Marketing automation  Functionaliteit voor het automatisch en systematisch inzetten van de juiste middelen om de klantgroep te bereiken en te behouden.
  • Testing  Tool voor A/B-testing en Multivariate testing.
  • Tag integration – Tool om zelf tags te plaatsen, bewerken en verwijderen, zonder kennis van programmeren.
  • Customer journey  Functionaliteit voor het in kaart brengen van de customer journey en het beter afstemmen van content op klantbehoeften.

Databescherming

Het beschermen van data is een belangrijk onderdeel van Webtrekk. Zo voldoet de tool aan alle Europese wet- en regelgeving. Ook bevinden alle servers zich in Duitsland, een land dat erg veel waarde hecht aan privacywetgeving.

 Voordelen Webtrekk

  • Databescherming – Server-to-server tracking zodat bezoeker van de site geen tracking waarneemt, anomiseren van IP-adressen, ingebouwde opt-in/out functies, aangeven van algemene rechten per gebruiker, welke dimensies en metrics een gebruiker kan inzien, hoe lang en tot welke onderdelen een gebruiker toegang heeft.
  • User centric tracking – Denk aan het voorspellen van de customer lifetime value, inzicht bieden in dezelfde bezoekers op verschillende devices, tonen van dynamische productlijsten op basis van zoekgedrag.
  • Marketing suite – Geschikt voor gepersonaliseerde en gedifferentieerde e-mailmarketing voor een beter en succesvoller bereik van de klant.
  • Voordeliger dan Adobe / Google Analytics 360 (premium) – Ook toegankelijk voor kleinere bedrijven, omdat over het algemeen de kosten voor Webtrekk een stuk lager zijn dan voor bijvoorbeeld Google Analytics 360 suite of Adobe Marketing cloud.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie en configuratie van Webtrekk. We helpen bij het vaststellen van je doelen en stemmen de volledige configuratie van Webtrekk daarop af. Ook maken we je vertrouwd met het gebruik van de verschillende functionaliteiten en toepassingen van deze digital intelligence suite. Benieuwd hoe Webtrekk jouw digitale uitingen kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op