Piano analytics – voor het begrijpen en beïnvloeden van klantgedrag

Piano Logo

Piano Analytics is een mooi alternatief voor de vele complexe tools op de markt, die meestal maar beperkte resultaten opleveren. Met deze end-to-end-oplossing leer je je klant begrijpen en kun je elk klantcontact binnen de customer journey zo goed mogelijk faciliteren.

Met Piano Analytics gebruik je realtime data om de klant een persoonlijke klantervaring te geven. De extra tools en services zijn er om zelf het hele klanttraject mee te bewerken, meten en optimaliseren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat klanten langer op je site blijven, de klantbinding meten, optimale content bieden of gerichte reclame versturen.

Rapportages

Piano Analytics levert complete rapportages met segment- en targetingresultaten, waaronder marketinganalyses, productanalyses, inhoudsanalyses, transactiegegevens en first-party gegevens.

Het platform kan eenvoudig een grote hoeveelheid acties, dimensies en statistieken achterhalen en daarmee relevante rapportages over belangrijke prestatie-indicatoren leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of privacy van gegevens.

 Voordelen Piano Analytics

  • Privacy vriendelijk – Het platform zorgt voor gegevensbescherming, waarbij rekening wordt gehouden met de landsgrenzen volgens de AVG, en lokale regelgeving.
  • Complete digital analytics suite met ingebouwde multimedia tracking – Piano Analytics laat gedetailleerd zien hoe klanten video of audio gebruiken. Met behulp van een hartslagsensorscript wordt duidelijk hoe ver gebruikers komen in een video en wanneer ze de video afspelen, pauzeren en bufferen. Zo kun je het bekijken van video’s koppelen aan browsen, registratie, conversie en ander gedrag.
  • Uitstekende performance en UI snelheid om te analyseren – Als teams hun online strategie willen optimaliseren, is een uur of langer wachten op een rapportage erg lang. Piano Analytics heeft de meeste gegevens al binnen een minuut beschikbaar.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie van Piano Analytics. Wij helpen je bij het bepalen van je doelen en het ontwikkelen van een succesvolle strategie. Benieuwd hoe Piano Analytics jouw online omgeving kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op