Contentsquare – laat in een oogopslag zien waar je kansen liggen

Contentsquare logo

Contentsquare gaat verder waar de traditionele manier van analyseren ophoudt. Zo krijg je een nog beter begrip van de customer experience. Met Contentsquare bekijk je bijvoorbeeld klantgedrag op alle kanalen en krijg je automatisch te zien waar kansen liggen of problemen opdoen. Je kunt analyses uitvoeren op de klantreis, historische data, formulieren, het gebruik van de mobiele app en productverkoop.

Benieuwd wat een klant doet tijdens een bezoek aan (een deel van) de site? Maak dan gebruik van heatmaps of bekijk een gebruikerssessie. De visuele rapportages van de analyses zijn eenvoudig te begrijpen en geven duidelijk weer hoe de klant de website of app gebruikt.

Makkelijker keuzes maken

Met Contentsquare spoor je technische issues op voordat ze problemen veroorzaken. Zo voorkom je dat je klanten verliest door slechte online ervaringen. Je kunt het bereik van de website verbeteren en makkelijker beslissingen nemen door te laten zien hoe je je doelen haalt op basis van omzetcijfers en andere belangrijke KPI’s. Door specifieke doelgroepen in kaart te brengen, begrijp je beter wat een klant nodig heeft en wat de waarde van een specifieke doelgroep is voor het bedrijf.

Voordelen Contentsquare

  • Naast analytics ook sessie recordings en heatmaps – Met Contentsquare is het mogelijk om datasets te analyseren, maar ook specifieke klantsessies terug te kijken of heatmaps te maken van een klantsessie. Een heatmap laat zien hoe een klant omgaat met elk deel van een pagina.
  • Live overlay van een webpagina met allerlei statistieken – Je kunt een heatmap in het platform bekijken of met een browser plug-in direct als overlay op je pagina. Je ziet dan precies wat een klant doet op de pagina, zoals klikken, aarzelen en scrollen. Ook geeft de heatmap in één oogopslag weer wat de inkomsten of conversies van elk element op de pagina zijn.
  • Automatische metingen (auto-tracking) – Contentsquare kan binnen enkele seconden automatisch de grootste kansen en problemen naar boven halen. Het overzicht is gerangschikt naar impact op conversie, waardoor je de nodige aanpassingen makkelijk kunt prioriteren.

Onze service

MIST Analytics helpt mee met een geslaagde implementatie van Contentsquare. Samen bepalen we de doelen en werken we aan een succesvolle strategie. Benieuwd hoe jij Contentsquare kan gebruiken om jouw website te verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op