Tealium IQ – Snel, betrouwbaar en overzichtelijk

Tealium IQ logo

Tealium IQ is een snel, betrouwbaar en overzichtelijk tag management systeem waarmee je zelf eenvoudig tags op een website kunt plaatsen. Als de tags eenmaal op de site staan is het eenvoudig om het gedrag van klanten op de site te volgen.

Het systeem biedt een groot aantal vendor-templates, die na configuratie direct ingezet kunnen worden. Extra programmeerwerk is dus niet nodig. Met Tealium IQ kun je eigenschappen van profielen overnemen op verschillende plekken op je site,  gebruikers op verschillende niveaus autoriseren, meerdere testomgevingen opzetten, en een duidelijke taggeschiedenis achterhalen.

Data en privacy

Externe partijen verzamelen soms ongezien en zonder toestemming gevoelige data. Daarom is de bescherming van data belangrijk. Met Tealium IQ geef je zelf aan welke partijen je toegang geeft tot de data. Daarbij laat Tealium IQ duidelijk zien waar de tags geplaatst zijn en hoe ze functioneren.

De privacy widget geeft online klanten een opt-in opt-out keuze. Klanten kunnen zo zelf bepalen welke tags of cookies ze willen accepteren en welke niet.

Voordelen Tealium IQ

  • High-end tagmanagement oplossingEen van de grootste tag management systemen op de markt. Met een betrouwbare en snelle architectuur, zodat je efficiënt de tracking van je website kunt regelen.
  • Veel custom mogelijkheden – Met behulp van een grote aantal configuraties kan het systeem zo ingesteld worden dat het precies aansluit op jouw wensen en plannen.
  • Standaardintegratie met alle grote tools – Ruim 1.000 vendor-templates en meer dan 50 extenties die direct inzetbaar zijn. Goede integratie met de grote analysetools zoals Google Analytics is mogelijk, waardoor het analyseren van de verzamelde data probleemloos aansluit.

Onze service

MIST Analytics heeft ruime ervaring met Tealium IQ. Wil je met Tealium IQ aan de slag, dan bekijken wij eerst samen wat de beste implementatieaanpak is. Daarna zorgt MIST Analytics samen met jou voor de implementatie en passende configuratie van het tag management systeem. We stellen samen een tagplan op en helpen je bij het vertrouwd raken met het user interface en de verschillende functionaliteiten. Benieuwd hoe Tealium IQ jouw marketingtracking kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op