Adobe Launch – Combineer data en laat tools samenkomen

Adobe Launch logo

Adobe Launch is een slim systeem om tags op een website te plaatsen waarmee je klantgedrag kunt volgen. Het plaatsen van een tag kan gezien worden als het automatisch plaatsen van een stukje html. Met Adobe Launch hoef je geen kennis te hebben van programmeren om pixels of code via een dashboard toe te voegen aan een pagina naar keuze.

Door de juiste personen de juiste toegang te geven, komt data terecht waar het nodig is. Deze data geven een compleet en helder beeld van je klanten en je bedrijf. Vervolgens kun je op basis van deze data snel en doelgericht inspelen op klantbewegingen en interacties.

Tools integreren

Adobe Launch is het tagmanagementsysteem waarmee je verschillende tools kunt samenbrengen. Adobe en niet-Adobe producten werken naadloos en eenvoudig samen om data vast te leggen over elk willekeurig klantgedrag. Daarnaast kan Adobe Launch webapps en marketingtools, zoals een chatservice, implementeren.

 Voordelen Adobe Launch

  • CMS voor tags – Een slim systeem om eenvoudig tags op je eigen site te plaatsen. De tags verzamelen alle informatie van verschillende tools over klantgedrag.
  • Flexibiliteit – Eenvoudig tags plaatsen, bewerken en te verwijderen. Zo kun je zelf bepalen over welk klantgedrag je meer wilt weten om klantervaringen te verbeteren.
  • Zelf alles in de hand – Zelf je tags plaatsen of verwijderen wanneer het jou het beste uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van specialisten.
  • Gebruiksvriendelijke user interface – Adobe Launch heeft een gebruiksvriendelijk user interface, waardoor iedereen, ook zonder kennis van programmeren, eenvoudig met tags kan werken.
  • Werkt uitstekend met andere Adobe en niet-Adobe producten – Goed te gebruiken in combinatie met producten als Adobe Analytics, maar ook geschikt om webapps te implementeren en te activeren.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie van Adobe Launch. Eerst bepalen we samen welke doelen je wilt bereiken. Op basis daarvan plaatsen we de eerste tags op de site en helpen we je bij het vertrouwd raken met het user interface en de verschillende functionaliteiten. Benieuwd hoe Adobe Launch jouw marketingtracking kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op