Qubit – Open source tag manager ontwikkelt voor marketeers

Qubit logo

Qubit Opentag is een flexibel tag managementsysteem waarmee marketeers zelf tags kunnen plaatsen, beheren en verwijderen op een pagina naar keuze. Een tag plaatsen is hetzelfde als het automatisch plaatsen van een stukje html. Met Qubit hoef je geen kennis te hebben van programmeren om pixels of code via een dashboard toe te voegen.

Geef meerdere afdelingen binnen het bedrijf toegang tot het systeem, zodat data terechtkomt waar het nodig is. Deze data geeft een compleet en helder beeld van je klanten en je bedrijf. Vervolgens kun je op basis van de data snel en doelgericht marketingkanalen optimaliseren.

Dankzij de grote tagbibliotheek verloopt de implementatie van tags eenvoudig. Codeversies maken het gemakkelijk om terug te keren naar eerdere versies. Bovendien is het programma zo ontworpen dat het goed aansluit op al je systemen.

Uitbreidbaar gegevensmodel

Developers kunnen gebruikmaken van het uitbreidbare datamodel van Qubit en zo duizenden use-cases implementeren. Ook kunnen ze onsite-data beschikbaar maken voor tools van externe partijen. Daarbij kunnen developers kiezen uit hun eigen stack of het CDN van Opentag gebruiken. Via de API is er toegang tot alle externe applicaties wat de implementatie enorm versnelt.

Voordelen Qubit

  • Open-source tag managementsysteem – Qubit is gratis open source software waarbij je zelf functionaliteiten kunt aanpassen (of dit te laten doen). Ook kan er middels de API met Qubit data in externe applicaties worden gewerkt.
  • Premium op de markt – Probeer Qubit Opentag eerst gratis. Bevalt het? Stap dan over op de betaalde 360-variant voor een completer beeld en meer geavanceerde analyse functionaliteiten.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie van Qubit. Wij helpen je bij het vaststellen van je doelen en het ontwikkelen van een succesvolle strategie. Daarna helpen we je bij het vertrouwd raken met het dashboard en de verschillende tags. Benieuwd hoe Qubit jouw website kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op