Piwik pro – Professionele marketing suite

Piwik Pro logo

Piwik pro is een professioneel digital analytics softwarepakket dat je een volledig beeld geeft van de bezoekers en gebruikers van je website of applicatie. Piwik Pro is ontwikkeld voor organisaties met gevoelige data.

Piwik Pro omvat de volgende functionaliteiten die afzonderlijk of als complete set gekocht kunnen worden:

 • Tag-management
  Zelf eenvoudig tags (tracking-pixels) op je site plaatsen, bewerken of verwijderen. Tags op honderden sites beheren en volgen. Kennis van programmeren is niet nodig.
 • Analyse en rapportage
  Gegarandeerde klantprivacy door anonimiseren van data waarbij alle traceerbare persoonlijke gegevens worden verwijderd. Overzichtelijk dashboard voor klantanalyse en het genereren van rapportages.
 • Retargeting
  Pixel plaatsen waardoor klanten na sitebezoek jouw advertenties op externe websites te zien krijgen. Ook voor cross-sell en up-sell campagnes.
 • Integratie en export van data
  Met Piwik Pro kun je customer journeys in kaart brengen, advanced audiences opbouwen voor betere targeting en doelgroepen selecteren en exporteren.
 • GDPR en privacy
  Piwik bezit uitgebreide mogelijkheden om de privacy van bezoekers en gebruikers te beschermen en respecteren en maakt de site GDPR-proof.

Voordelen Piwik pro

 • Professionele marketing suite
  Piwik pro is een professionele marketing en analytics suite die uitgebreide mogelijkheden biedt voor het verzamelen en activeren van data. Denk aan standaardanalyses, gegevensintegratie voor marketingdoeleinden, customer journeys in kaart brengen, klantweergaven en doelgroepen maken en retargeting inzetten.
 • Volledig klantbeeld
  Met Piwik Pro krijg je een compleet beeld van de contactpunten van klanten op desktop, mobiel en beveiligde omgevingen om zo de rol en impact van elk contactpunt in de customer journey te begrijpen.
 • 100% datacontrole
  On-premise hosting van het pakket of cloud-oplossing is mogelijk, geschikt voor datagevoelige sectoren.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie van Piwik pro. Eerst bepalen we samen voor welk doel Piwik pro wordt ingezet. Daarna helpen we je bij het vertrouwd raken met de verschillende functionaliteiten. Benieuwd hoe Piwik pro jouw marketingactiviteiten kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Ook bestaat er een nauwe samenwerking met het moederbedrijf van de analysesoftware Piwik. Zo hebben MIST Analytics en Piwik.org gezamenlijk een officieel certificeringsprogramma voor Piwik opgericht dat wereldwijd in ruim 150 landen beschikbaar is. Het Piwik certificeringsprogramma stelt professionals in staat om aan te tonen over expertise te bezitten van de webanalyse software Piwik en over kennis te beschikken die verder gaat dan de tool Piwik Analytics.

Meer weten? 

Neem contact op