Segment – Customer Data Platform en Data Infrastructuur

Segment logo

Segment is een Customer Data Platform (CDP). Segment kan eenvoudig gebruikersgegevens verzamelen uit websites, apps, enz. Met Segment kunnen eigen gegevens worden verzameld, getransformeerd, verzonden en gearchiveerd. Segment vereenvoudigt het proces van het verzamelen van gegevens en het koppelen van deze gegevens aan nieuwe tools, zodat je meer tijd kunt besteden aan het gebruik en de activatie van deze gegevens en minder tijd hoeft te besteden aan het verzamelen ervan.

Data verbinden en personas creëren

Je kunt de klantgegevens die worden verzameld ook verrijken door gegevens uit andere analytics oplossingen met elkaar te verbinden en deze vervolgens samen te voegen om prestaties nog verder te verbeteren en unieke gebruikerservaringen te creëren. Je kunt in Segment ook Personas gebruiken om gegevens van individuele gebruikers te verenigen om een compleet inzicht te krijgen in hun acties.

Onze service

MIST Analytics is officieel partner van Segment en zorgt samen met jou voor een complete implementatie. Samen bepalen we welke onderdelen van jouw website en/ of mobiele app kunnen worden gemeten en welke configuratie daarbij nodig is. Daarna helpen we je bij het vertrouwd raken met de tool en het koppelen van de verzamelde data aan andere tools om Segment daadwerkelijk in actie te zien komen. Benieuwd hoe Segment de sitebeleving van jouw klanten kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op