Klipfolio – Dashboard voor het koppelen van tools en data

Klipfolio logo

De meeste analysetools tonen data en statistieken in een bepaald format. Met Klipfolio maak je dashboards, rapportages en visualisatie van je data zoals je zelf wilt. Zo kun je in één oogopslag zien wat je belangrijk vindt.

Meer dan 100 applicaties, zoals Google analytics en Adwords zijn direct te koppelen aan Klipfolio. Andere bronnen kunnen via een API of het uploaden van een bronbestand gegevens leveren. Koppel ook je sociale media kanalen voor inzicht in posts, volgers en page visits.

Data visualiseren

Visualisaties, zoals tabellen, diagrammen en grafieken maken het nog makkelijker om de informatie in een dashboard snel te interpreteren. Data van verschillende tijdseenheden of over bepaalde doelgroepen kunnen tegen elkaar worden afgezet en geven zo een duidelijk beeld van de ontwikkelingen.

Voordelen Klipfolio

  • Dashboard tool – Klipfolio is een dashboard tool waarmee je gepersonaliseerde overzichten kunt maken, precies afgestemd op je eigen doelen en wensen. Visualisaties laten in één oogopslag de ontwikkelingen zien. Klipfolio is een webapplicatie, dus ook op afstand toegankelijk.
  • Zeer flexibel – Een dashboard kan je op alle mogelijke manieren inrichten, waarbij meer dan 100 applicaties en databronnen gemakkelijk in het dashboard te integreren zijn.
  • Voor marketingdata én sociale media – Een dashboard kan een combinatie tonen van marketingdata en data vanuit sociale mediakanalen. Zo zie je overzichtelijk het gedrag van klanten zowel op de site als op social media.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie van Klipfolio. Samen bepalen we hoe we één of meerdere dashboards inrichten. Ook kijken we hoe we de juiste databronnen koppelen. Daarna helpen we je bij het vertrouwd raken met het programma en laten we zien hoe je zelf een dashboard kunt ontwikkelen. Benieuwd hoe Klipfolio jouw data-analyse kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op