Heap Analytics – Analyseren met terugwerkende kracht

Heap Analytics logo

Heap Analytics is anders dan andere analysetools. Dit programma slaat data van klantgedrag op waardoor je met terugwerkende kracht geavanceerde analyses kunt maken. Je hoeft dan geen tracking code te schrijven en te plaatsen, te wachten tot de data binnen is en een analist aan het werk te zetten. En dat scheelt tijd!

Heap Analytics kan met behulp van een duidelijk interface (Event Visualizer) data naar boven halen. Ben je benieuwd hoe vaak klanten een bepaalde link gedeeld heeft? Open de Event Visualiser, klik op ‘Delen’ en je krijgt direct de bijbehorende statistiek te zien.

Rapportages

Natuurlijk kan Heap Analytics ook rapporteren. Door visualisatie van uitkomsten te creëren, krijg je duidelijk antwoord op vragen en helder inzicht in klantgedrag. Je kunt daarmee direct inspelen op veranderingen en marketingstrategieën optimaliseren.

Voordelen Heap Analytics

  • Analytics met terugwerkende kracht – Heap Analytics is anders dan andere analytics tools omdat het alle klantdata opslaat. Zo kun je met terugwerkende kracht analyses maken zonder dat je vooraf hoeft aan te geven wat je wil analyseren.
  • Realtime – Omdat je niet hoeft te wachten tot de data gegenereerd is, heb je direct een idee van de stand van zaken. Je weet hoe klanten zich gedragen op de site zonder dat er voorwerk gedaan hoeft te worden.
  • Direct website tagging – Op de pagina’s van de website kunnen direct tags geplaatst, aangepast of verwijderd worden. Er komt geen codeerwerk aan te pas.

Onze service

MIST Analytics zorgt samen met jou voor een complete implementatie van Heap Analytics. We laten zien hoe je klantgedrag kunt analyseren en helpen je bij het vertrouwd raken met de Event Visualiser en de rapportage. Benieuwd hoe Heap Analytics jouw data analytics kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op