Relay 42 – Breng data naar een centrale plek

Relay 42 logo

Relay 42 brengt data van verschillende informatiebronnen, zoals tag management systemen, CRM-tools en off-site data, naar één centrale plek. Het centrale beheer van verschillende soorten klantgegevens uit meerdere bronnen maakt het mogelijk om onafhankelijke profielen te ontwikkelen op basis van realtime gedrag. Analyse van de verzamelde data geeft een compleet 360-graden beeld van de klant en customer journeys. Bovendien zijn de inzichten direct inzetbaar voor segmentatie en optimalisatie.

Daarnaast kan Relay 42 door middel van geïntegreerde AI-modellen gepersonaliseerde boodschappen selecteren en deze boodschappen met behulp van automatische instructies aan bijvoorbeeld banner- en e-mailsystemen bij de consument afleveren.

Uitrol en data-eigendom

Relay 42 kan in enkele weken binnen een bedrijf worden uitgerold en real-time data ophalen. Het programma helpt bij het ontwikkelen en toepassen van de datastrategie en het selecteren van bijpassende systemen. Relay 42 kan voor Europese klanten data binnen de EU opslaan, zodat de Europese wetgeving geldt. Wil je data verzamelen en voor je eigen website inzetten? Dan blijft de data jouw eigendom.

Voordelen Relay 42

  • Data Management Platform
    Zorgt voor het verzamelen en verwerken van data uit verschillende informatiebronnen en brengt deze samen op één centrale plek. Analyse van deze data resulteert in een 360-graden klantbeeld en inzichten voor marketinguitingen en verbeterde klantbelevingen.
  • Nederlandse origine
    In 2010 als start-up begonnen in Nederland en inmiddels succesvol in binnen- en buitenland.
  • Data activatie
    Activatie van klantdata betekent content afstemmen op de wensen van klanten, anticiperen op de beste manier om ze te bedienen, en de marketingboodschap meteen passend krijgen.

Onze service

MIST Analytics zorgt voor een complete implementatie en configuratie van Relay 42. We bepalen samen je wensen en doelen en passen de configuratie hierop aan. Vervolgens helpen we je bij het vertrouwd raken met alle functionaliteiten binnen het platform. Benieuwd hoe Relay 42 jouw conversie en klantcontact kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het je graag!

Meer weten? 

Neem contact op